Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Fire netkroner til dfs.dk i Bedst på Nettet

19. november 2003

Bedst på Nettet har vurderet kvaliteten af www.dfs.dk og giver siden fire netkroner ud af fem mulige.

Bedst på Nettet har de sidste tre år vurderet kvaliteten af en lang række offentlige hjemmesider. I Dansk Folkeoplysnings Samråd tilmeldte vi vores hjemmeside frivilligt, fordi vi betragtede det som en enestående chance for at få en objektiv måling af vores kommunikation på dfs.dk.

dfs.dk har fået topkarakterer for formidling og nytteværdien af de informationer, vi har lagt på hjemmesiden. Men Bedst på Nettet peger på nogle ting, som vi kan gøre bedre. Blandt andet skal vi have lagt nogle flere faktuelle oplysninger om Dansk Folkeoplysnings Samråd ud. Der mangler telefontid, kort og trafikinfo, som vil gøre det lettere for folk at ringe eller besøge os på Gl. Kongevej i København. Det er f.eks. heller ikke muligt at tilmelde sig Netavisen via hjemmesiden. Det gør vi hurtigst muligt noget ved.  

Der er andre ting, vi skal overveje, om vi vil ændre i forhold til Bedst på Nettets vurdering af vores hjemmeside. Men selv om vi f.eks. ikke får nogen point for at udnytte netmediets muligheder for at formidle budskaber med andet end tekst, skal I nok ikke regne med at finde lyd- og videoklip på dfs.dk indenfor en overskuelig fremtid.

I kan dog være sikre på, at vi fortsat vil arbejde på at give vores brugere alle de relevante oplysninger om det folkeoplysende område, vi kan opsnuse.

www.bedstpaanettet.dk