Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Webside om kurser og foredrag i Danmark

20. marts 2003

www.x-viden.dk er en ny webside, der skal skabe overblik over kurser og foredrag i Danmark og skabe direkte forbindelse mellem udbyder og deltager.

Det er muligt for alle foredragholdere og kursusarrangører gratis at tilmelde sig siden. Den oplysning og viden, der skabes overblik over, spænder bredt fra kategorier om ledelsesstrategi til håndarbejde og førstehjælp.

Der er forskellige søgemuligheder på X-viden.dk. Som deltager kan du på supersøg  søge på op til ti forskellige kriterier, f.eks. max. pris, geografisk område m.v. Desuden kan du tilmelde dig et nyhedsbrev, hvor du kan udvælge hvilke kurser og foredragsemner, du ønsker at blive informeret om. Tilmed får du kun tilsendt information, der har relevans for netop dit geografiske område.

Som udbyder indtaster du dine personlige data, der udelukkende anvendes til din "udbyder-profil" - informationerne her vises altså ikke ved søgning. Du får derefter tilsendt en email med kodeord og et aktiveringslink. Logger du efterfølgende ind på din profil-side kan du tilføje kurser, foredrag og kursuscentre. Du kan altså med én profil administere et ubegrænset antal kurser, foredrag og kursuscentre.

X-viden.dk er indtil videre kun offentliggjort for nogle udvalgte udbydere af foredrag og kurser, hvilket allerede har resulteret i over 350 udbyder-profiler, men der er ingen faglige kriterier for at blive optaget i søgemaskinen. 

X-viden.dk skaber kontakten mellem deltagere og udbydere, men har intet at gøre med tilmeldelse til kurser eller booking af foredragsholdere - ligeledes fralægger de web-ansvarlige sig ethvert ansvar for fejl i angivelse af priser og lign.