Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Nye koordinatorer for NVL

18. maj 2009


Nordisk Ministerråd har udpeget koordinatorer for Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL). Landekoordinator er fortsat Maria Marquard i samarbejde med Nationalt Center for Kompetenceudvikling (NCK) og DPU.

NVL er et forum under Nordisk Ministerråd. NVL har som hovedopgave at støtte det nordiske samarbejde indenfor området voksnes læring. I netværket arbejder en hovedkoordinator, nationale koordinatorer i hvert nordisk land, kontaktpersoner i de selvstyrende områder, samt en webredaktør.
Der er nu fundet nye nationale koordinatorer for NVL, samt ny fælles koordinator. 

Nordisk Ministerrådet har givet Vox - nasjonalt senter for læring i arbeidslivet, i Oslo til opgave at være værtsorganisation for NVL i perioden 1. juli 2009 - 31. december 2012, mens hovedkoordinatoren for NVL fra 1. juli 2009 bliver Antra Carlsen, som også var det i den foregående periode.. 

Nordisk Ministerråd har derudover besluttet, at følgende institutioner og personer får ansvar for nationale koordinatorer og kontaktpersoner fra 1. juli 2009:
* Landekoordinator Danmark: Nationalt Center for Kompetenceudvikling (NCK), DPU og Maria Marquard.
* Landekoordinator Finland: Samverkande bildningsorganisationerna (VSY) og Pirkko Sartoneva.
* Landekoordinator Island: Arbejdslivets oplæringscenter og Sigrún Kristín Magnúsdottir.
* Landekoordinator Norge: Norsk Forbund for fjernundervisning og fleksibel utdanning (NFF) og Jacob Einar Overwien Sletten.
* Landekoordinator Sverige: Skolverket, Vuxenutbildningsenheten og Asta Modig
* Kontaktperson Færøerne: Det internationale kontor og Elisabeth Holm
* Kontaktperson Åland: Viveca Lindberg, Stockholms Universitet, utbildningsföre
NVL’s koordinatorer arbejder med at formidle information om voksnes læring fra nordiske studier og projekter, netværk i Norden, konferencer og seminarer.