Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


AOF får ny leder

21. august 2006

Fra 1. september hedder lederen af AOF Danmark John Meinert Jacobsen. Han efterfølger Ole Askvig.  John Meinert Jacobsen er 34 år og kommer fra en stilling i som souschef i Dansk Metals Uddannelsessekretariat og Formandssekretariat.

John Meinert Jacobsen har tidligere været konsulent i Dansk Industris uddannelsespolitiske afdeling og forskningsassistent i Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut.

Han er næstformand for Socialdemokratiets Uddannelsespolitiske udvalg, formand og næstformand i en række faglige uddannelsesudvalg, bestyrelsesmedlem i CIRIUS under Undervisningsministeriet, bestyrelsesmedlem ved Ringsted Erhvervsskole Center, ligesom har deltager i den daglige ledelse i Industriens Uddannelser.

John Meinert Jacobsen, der er cand. scient. og Master of Management Development, efterfølger forretningsfører Ole Askvig, der har været i spidsen for AOF siden 1983.

AOF Danmark inviterer til afskedsreception for Ole Askvig torsdag den 31. august 2006, kl. 10 - 12 i AOF Danmarks lokaler, Teglværksgade 27, 2100 København Ø.