Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Cirius søger erfaren kommunikationsrådgiver

2. september 2004

Cirius søger en dygtig og erfaren kommunikationsrådgiver til at varetage en bred vifte af kommunikationsaktiviteter.

Cirius har til opgave at fremme internationaliseringen af uddannelserne i Danmark og har samtidig ansvar for den danske deltagelse i internationale uddannelsesprogrammer. Cirius er en serviceorganisation med brugere inden for alle dele af uddannelsesverdenen – fra grundskole til universiteter, og fra den formaliserede uddannelse til ungdoms- og kulturaktiviteter som finder sted uden for det formelle uddannelsessystem.
Cirius arbejder med hele verden og har et stort netværk med andre lande. Det giver os et godt overblik over de internationale muligheder, der åbner sig for de danske uddannelser og deres elever, studerende og lærere. Samtidig har vi en opgave med at informere udlændinge om uddannelsesforhold og –muligheder i Danmark. Dermed medvirker vi til at profilere de danske uddannelser internationalt.

Cirius er oprettet i juli 2000 og er en selvstændig statsinstitution knyttet til Undervisningsministeriet.


Dine arbejdsopgaver...
- vil spænde vidt. Lige fra udarbejdelse og redigering af diverse interne og eksterne tekster og præsentationer til opsøgende pressearbejde, digital kommunikation, kommunikationsrådgivning samt kontakt til uddannelsesinstitutioner. Vi arbejder i høj grad med elektroniske medier – både internt og eksternt - og vi prioriterer en imødekommende dialog med alle Cirius’ interessenter meget højt. En hovedopgave bliver at medvirke til at positionere Cirius i forhold til de primære interessenter.

Du skal…
•Udvikle og varetage interne og eksterne kommunikationsaktiviteter - små som store – på tværs af faglige grupper
•Fungere som sparringspartner for ledelsen i kommunikationsmæssige spørgsmål
•Kvalitetssikre husets kommunikation og kunne rådgive om god og målgruppeorienteret kommunikation
•Varetage pressearbejdet og kunne tilføre os en journalistisk tankegang
•Være med til at opbygge et stærkt netværk blandt kommunikationsansvarlige på uddannelsesinstitutionerne
•Være ansvarlig for koordineringen af alle kommunikationsaktiviteter i samarbejde med afdelingens to øvrige medarbejdere.

Om dig…
•Du har dokumenteret erfaring med ovenstående opgaver efter at have arbejdet mindst 3-4 år med kommunikation, fx i en virksomhed, en organisation eller et kommunikationsbureau
•Du er en udadvendt person, som med gennemslagskraft, kreativitet og et stort engagement kan gennemføre kommunikationsopgaver på strategisk og udførende plan
•Du arbejder selvstændigt og struktureret, og påtager dig projektledelsen af de opgaver, du har ansvaret for.
•Dine kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt - er ekstraordinært gode. Endvidere behersker du engelsk, både i skrift og tale
•Når du løser opgaver, lægger du vægt på høj kvalitet og er god til at bevare overblikket, samtidig med at du også har sans for detaljen
•Du er initiativrig, vedholdende og har forståelse for, at Cirius er en politisk styret organisation
•Du er fleksibel og kan li’ at have travlt
•Du har interesse for og erfaring med digital kommunikation

Vi tilbyder…
- en løn, som modsvarer dine kvalifikationer og et afvekslende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at arbejde med en række arbejdsområder inden for kommunikation. Vi er tre kommunikationskonsulenter, hvoraf den ene er dig. Det betyder, at du vil få berøring med alle typer kommunikationsopgaver samt et tæt kollegialt samarbejde, hvor humor og et godt humør er et centralt element i hverdagen. Du refererer til direktør Benny Dylander.

Din ansøgning
Advice A/S medvirker ved rekrutteringen. Din ansøgning skal derfor sendes til sendes til Advice A/S, Havnegade 39, 1058 København K. Mærk kuverten ”PBS”. Eller send ansøgningen i en email til torben@adviceas.dk. Vi skal have ansøgningen senest den 15. september 2004.

Vil du vide mere...
Du kan læse mere om Cirius på www.ciriusonline.dk. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Torben Dan Pedersen, Advice A/S på telefon 33 43 63 50.

Ansøgningsfrist
den 15. september 2004.