Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


DFS har fået ny hjemmeside

1. september 2006

I dag – den 1. september - er en ny udgave af DFS’ hjemmeside gået i luften. Oplys Demokratiet og Realkompetence har fået fremtrædende placering. Det er også blevet nemmere at finde vigtige folkeoplysningsmøder og konferencer direkte på forsiden.

Den væsentligste ændring er, at hjemmesiden nu er opbygget omkring emner og temaer i stedet for organer og strukturer i DFS.
Det har vi gjort for at gøre den mere tilgængelig for personer uden for folkeoplysningens landsorganisationer. Her tænker vi især på lokale folkeoplysere, andre i voksenundervisnings-verdenen, folkeoplysningens brugere/kunder samt journalister og beslutningstagere.
Det er dog stadig muligt at finde alle relevante organisatoriske oplysninger under ”For medlemmer” og ”Om DFS”.

Derudover vil vi særlig gøre opmærksom på en omfattende og ny-produceret afdeling om realkompetence med bl.a.:
* 10 spørgsmål og svar om realkompetence
* En opslagsbog med forklaring på 56 ord og begreber
* En omfattende links- og litteratur-liste

Alle abonnenter på Netavisen og andre brugere er velkomne til at kommentere den nye hjemmeside, herunder at gøre opmærksom på ”fejl og mangler”. Skriv til Michael Voss, mv@dfs.dk

ADVARSEL: Har du på din hjemmeside links til DFS’ hjemmeside, er de sandsynligvis ”døde” nu (bortset fra link direkte til forsiden). Har du problemer med at etablere de nye link, er du velkommen til at kontakte Michael Voss.

Vi vil løbende udvikle og forbedre hjemmesiden. Bl.a. forbereder vi en drastisk udvidelse af siderne ”In English”.