Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


FOF søger kommunikationskonsulent

23. september 2004

FOF’s landsorganisation søger medarbejder, som skal stå for FOF’s eksterne kommunikation.

Du
bliver ansvarlig for udvikling og indhold på FOF’s nye portal www.fof.dk. Du skal producere nyhedsbreve og beretning, varetage kontakten til pressen og stå for den landsdækkende markedsføring. Du skal også rådgive afdelingerne i spørgsmål om presse, kommunikation og markedsføring – både hvad angår nettet og de trykte kataloger.

Du er journalist, cand. comm. eller lignende og har nogle års praktisk erfaring med presse- og kommunikationsarbejde. Du har en flydende og fængende pen, og du er kvalitetsbevidst, fordomsfri og udstyret med et godt humør. Du arbejder selvstændigt og kan lide at have kontakt med mange forskellige mennesker, som har en ideologisk holdning til deres arbejde.

Stillingen er på ca. 25 timer, og du vil indgå i et samarbejde med vores anden kommunikationskonsulent, der primært arbejder med den interne kommunikation i organisationen.

Vi
12 engagerede medarbejdere i FOF’s landsorganisation, som er paraplyorganisation for FOF’s afdelinger. Vi arbejder i en organisation i rivende udvikling og er fleksible og åbne over for de krav, samfundet og vores afdelinger stiller til os.

Ansøgning
sendes til FOF's landsorganisation, Hovedvagtsgade 6, 3. sal, 1103 København K. Vi skal have den senest den 11. oktober 2004.

Yderligere oplysninger
kan fås på telefon 3314 2026 - spørg efter Birgitte Städe. Du kan også maile via www.fof.dk

Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF) er Danmarks førende udbyder af folkeoplysning. Mere end 300.000 danskere er hvert år aktive inden for FOF. Vore afdelinger tilbyder en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i over 150 kommuner.