Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


FO søger foreningskonsulent

17. januar 2003

FOs foreningskonsulent har søget andre udfordringer. Derfor søger vi nu en ny kollega på fuld tid til at servicere landsforbundets foreninger (primært aftenskoler) landet over. Vi lægger stor vægt på, at du er i stand til at opbygge og vedligeholde netværk mellem vores medlemsforeninger og med vores mange samarbejdspartnere.

Jobbet indebærer bl.a. formidling om lovgivning og regler, arrangering af kurser for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer, undervisere og andre medlemmer, samt forskellige former for projektledelse og mange forskellige typer samarbejdsrelationer.

Du skal være indstillet på lejlighedsvist aften- og weekendarbejde i forbindelse med kurser og møder.

Vi tilbyder et spændende job på vores lille sekretariat med i alt 6 medarbejdere. Det betyder, at vi hjælpes om alle de mange forskellige opgaver, også selv om de ligger uden for vores forskellige primære arbejdsområder. Du kommer til at arbejde med mange entusiastiske mennesker.

Vi forestiller os at du:

  • er netværksorienteret
  • er serviceminded
  • er fleksibel
  • har organisatorisk talent
  • kan arbejde både selvstændigt og være holdspiller
  • har et godt humør

Vi har ingen krav til uddannelse, men du har nok en længerevarende uddannelse (f.eks. samfundsfaglig eller humanistisk kandidat), og vi sætter pris på erfaring med foreningsliv og frivillige organisationer.

Du kan se yderligere detaljer om jobbet på www.fo.dk eller ring for flere oplysninger til 3393 0096, og tal med Sekretariatsleder Bernhard Trier Frederiksen eller konsulent Martin Hansen.

Send skriftlig ansøgning til Frit Oplysningsforbund, Frederiksberggade 21,2 1459 Kbh. K. mærket: Foreningskonsulent senest mandag den 10. februar 2003.