Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Jule-åbnings-reception hos Peoples Climate Action

12. december 2008


Peoples Climate Action Sekretariatet – et samlingsorgan for alle organisationer med interesse i global opvarmning og klimatopmødet i København (COP15). Den 16. december inviterer PCA til åbningsreception.

PCA inviterer alle danske NGO’er til en åbningsreception kombineret med julehygge, hvor Meyers Madhus vil stå for lækre økologiske julegodter og glögg.

I invitationen skriver PCA’s formand Berit Asmussen:
”Arrangementet er ganske uformelt. Vi vil blot gerne byde på lidt at spise og drikke og samtidig give dig mulighed for at mødes med andre organisationer med samme interesser som dig.
Dagen vil forhåbentlig give dig en unik mulighed for at netværke på tværs af organisationer og finde inspiration og nye potentielle samarbejdspartnere til projekter i fremtiden.
Du vil også under arrangementet kunne snakke med alle os bag Peoples Climate Action og høre mere om, hvad vi er for nogen, hvis din organisation ikke allerede er med i samarbejdet, der i bredeste forstand går på tværs af NGOer og interessefelter.”

Berit Asmussen repræsenterer højskoleforeningen i PCA’s bestyrelse, hvor også udviklingskonsulent, Christine Sestoft, fra DFS sidder.


Tid: 16. december kl. 15 – 17.
Sted: Frokoststuen hos Folkekirkens Nødhjælp på Nørregade 13, 1165 København K. (PCA har endnu ikke har fået egne lokaler)

Af praktiske grunde må du meget gerne melde dig til på forhånd. Skriv til Ida Rehnström hos FSC Danmark på ida@fsc.dk og meget gerne inden d. 12. december.

Rød pilMere om People's Climate Action