Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Konsulent til foreningsarbejde i FDB

7. marts 2005

Vil du være med til at forme Danmarks største medlems- og forbrugerorganisation, FDB, har du nu chancen. Vi søger nemlig en konsulent, som kan bistå FDBs 5.000 medlemsvalgte i den omstilling, som foreningen er i gang med. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en ernæringsfaglig eller anden relevant uddannelse og at du har erfaringer fra organisationspolitisk arbejde. Har du ligefrem haft frivilligt foreningsarbejde tæt inde på livet, vil det afgjort være en fordel.

Du kommer til at indgå i Afdelingen for Foreningsforhold, hvor opgaverne er at:
* være konsulent for FDBs medlemsvalgte på lokalt, regionalt og centralt niveau
* udvikle, arrangere og forestå organisationspolitiske kurser og seminarer
* udvikle forbrugerpolitiske aktiviteter i samarbejde med FDBs medlemsvalgte
* fremme medlemmernes interesse for at engagere sig i foreningen.

Du skal:
* være kreativ og magte at føre dine og andres ideer ud i livet
* kunne kommunikere klar i skrift og tale
* være ansvarlig over for deadlines
* have humoristisk sans 

Du skal desuden have lyst til varierende arbejdstider, da der vil være en del aften- og weekendarbejde. Du kommer især til at varetage opgaver i Nord- og Nordvestjylland, men vil også komme til indgå i projekter for hele landet. Det daglige arbejdssted vil derfor blive FDBs kontor på Hobrovej 461, Aalborg SV, men du må regne med at skulle have en del arbejdsdage hos FDB i København. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Flemming Jørgensen på 39 47 00 31.

Ansøgning sendes inden den 21. marts pr. e-mail til fj@fdb.dk eller til Flemming Jørgensen, FDB, Fanøgade 15, 2100 København Ø. 

FDB er Danmarks største medlems- og forbrugerorganisation med 1,6 mio. medlemmer. FDB ejer Merlin A/S, Republica A/S, Forlaget Libris og 38 % af Coop Norden AB (der ejer Coop Norden Danmark A/S). FDB udgiver månedsmagasinet Samvirke. FDB skal skabe merværdi for medlemmerne gennem holdning og handling, og være en markant medlems- og forbrugerorganisation.

Læs mere om FDB på www.fdb.dk