Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


MS inviterer til stor indflytterfest

20. marts 2009


Den 1. januar flyttede Mellemfolkeligt Samvirke ind i nye lokaler på Fælledvej på Nørrebro i København. Nu inviterer MS til stor indflytterfest. Alle er velkomne.

Der er rundvisning, gøgl, god mad, dj, fed balkanmusik, elektro-sæbebobler og fest til den lyse morgen, når MS fredag den 27. marts inviterer til kombineret reception, åbent hus og indflytterfest i sine nye spændende lokaler på Nørrebro. Bortset fra middagen er arrangementet gratis.

Det nye center blev før indflytningen døbt Global Platform CPH, og MS skrev, at centeret ”…vil udgøre et kraftcenter for nye ideer og projekter, der spejler verdens hastige forandring og giver borgerne værktøjer og rammer til at påvirke den - lokalt som globalt. Aktiviteterne på Global Platform CPH vil inkludere kursus- og uddannelsesforløb for unge og gamle, kulturtilbud for offentligheden og et sprudlende aktivist- og kampagnemiljø for engagerede ildsjæle.”

Dagens program
Kl. 15.00-16.00 Taler og underholdning
Kl. 16.00-17.00 Rundvisning
Kl. 17.00-18.00 Drinks
Kl. 12.00-21.00 Lounge og middag*
Kl. 21.00-03.00 Fest med live bands og dj

Vi har booket følgende bands til festen
Mames Babegenush - glad og særdeles dansevenlig balkanmusik www.mames.dk 
Autotraxx - elektro-power-pop og rock & roll band hvor der ikke bliver sparet på hverken ¦sæbebobler eller synthesizer www.autotraxx.dk 
DJ Frej varmer op med lækker lounge og spiller op til dans efter bandene.


Sted: Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, København N.

*Tilmelding til middag senest 23.03.09 til zbl@ms.dk  Pris 60 kr. betales kontant på dagen. Begrænset antal.