Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Ny foreningskonsulent i Frit Oplysningsforbund

7. marts 2003

Den 1. marts tiltrådte Marlene Berth Nielsen stillingen som foreningskonsulent på Frit Oplysningsforbunds' sekretariat. Hendes primære opgaver bliver at stå til rådighed for FO-foreningerne og hjælpe og servicere i forhold til de udfordringer foreningerne står overfor.

Marlene er cand.mag i voksenpædagogik fra Københavns Universitet. Hun har både gennem sin studietid og efterfølgende været ansat på det nu nedlagte Udviklingscenter for folkeoplysning og voksenundervisning og altså været i berøring med folkeoplysningen siden 1995.

På Udviklingscenteret beskæftigede hun sig primært med evaluerings- og udviklingsprojekter af forskellig karakter. Hendes erfaring med og tilgang til folkeoplysning har altså indtil nu været af mere teoretisk end praktisk karakter. Marlene glæder sig imidlertid utrolig meget til samarbejdet med foreningerne, til at grave fingrene dybere i folkeoplysningsjorden og til det udfordrende arbejde, der venter hende på sekretariatet.

Marlene Berth Nielsen erstatter Maria Hvass, der efter godt tre år som konsulent i FO nu arbejder som foreningskonsulent i Foreningen for Bedre Psykiatri.