Dansk Folkeoplysnings SamrådPrintvenlig udgave af siden Printvenlig

Her er du:


Ansøgningsfrist for EU-programmet Livslang Læring

5. januar 2007

EU-Kommissionen har offentliggjort indkaldelsen for ansøgninger til det nye program Livslang Læring. Dermed ligger rammerne og ansøgningsfristerne for programmet fast.

Pr. 1. januar 2007 træder det nye program Livslang Læring i kraft. Ansøgningsfrister bliver:

  • 28. februar 2007 for Erasmus-universitetschartret
  • 15. marts 2007 for Jean Monnet programmet
  • 30. marts 2007 for Comenius, Erasmus, Grundtvig og Leonardo da Vinci
  • 30. april 2007 for Det tværgående program og ledsageforanstaltningerne

I løbet af det nye år vil Cirius løbende bringe oplysninger om de forskellige programmer, der hører under Livslang Læring (som fx. Comenius, Erasmus, Grundtvig og Leonardo) med de nye ansøgninsskemaer og brugervejledninger. 

Informationsmøder i Bruxelles

EU-Kommissionen holder informationsmøder den 29. januar, og den 12. og 19. februar for institutioner, der planlægger at søge de centrale multilaterale projekter og netværk under EU's nye program for Livslang Læring. Du kan søge CIRIUS om tilskud til at deltage i et af møderne.

Du kan læse dagsordenen for møderne på Executive Agency’s hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig online. På hjemmesiden finder du også link til Call for Proposals, dvs. rammerne og retningslinierne for projekterne og netværkene.

Efter du har tilmeldt dig et møde, kan du søge CIRIUS om tilskud til rejse (billigst mulig) og dagpenge for ét døgn (max. 100 euro), hvis du har behov for en overnatning.

Ansøgningen foretages på skemaet SOCRATES, Centralised actions - Preparatory visits between 1/6/2006 and 31/8/2007 (word, 11 sider) - og skal være CIRIUS i hænde senest 1 uge før mødet holdes. Ansøgere, der er langt fremme med konkrete planer om et projekt eller et netværk, vil blive prioriteret.
 
Eventuelle spørgsmål vedrørende tilskud til mødedeltagelse kan rettes pr. email til Ina Winther Groth på iwg@ciriusmail.dk eller Annemarie Holm på ah@ciriusmail.dk, eller pr. telefon på tlf. 3395 7000.

Rød pilÉU-kommissionen om programmet Livslang Læring

 

  Rød pilCirius' hjemmeside

 

 

 

 

Rød pilExecutive Agency's hjemmeside

 

 


Rød pilAnsøgningsskemaet SOCRATES